2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Oryantasyon Toplantısı, bölümümüz öğretim elemanları ve 1.Sınıf'a yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin geniş katılımıyla, 28.09.2021 Salı gün saat 11:30'da gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Prof.Dr. Füsun ÖZERDEM'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, üniversite ve bölüm tanıtım filmlerinin izlenmesinin ardından, öğrencilere eğitim-öğretim süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi. Toplantıda ayrıca; üniversitemizin diğer birimleri, uluslararası değişim programları, Çift Anadal ve Yandal olanakları, kariyer planlama, akademik takvim ve kayıt süreci gibi pek çok diğer farklı konuya da değinildi.

Salgın hastalık nedeniyle uzun süredir ayrı kaldığımız öğrencilerimize yeniden kavuşmuş olmanın tarif edilemez mutluluğuyla, aramıza yeni katılan öğrencilerimize bölümümüz ve fakültemiz adına bu vesileyle bir kez daha hoş geldiniz demek istiyoruz.

Yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 28.09.2021 17:25 Okunma Sayısı : 665