Gençlerle AB Buluşmaları Etkinliğimiz 28 Mayıs 2021 Tarihinde Gerçekleşti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı, Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Topluluğu (UISAT) ve Fethiye İşletme Fakültesi'nin  ortaklaşa düzenlediği "Gençlerle AB Buluşmaları" etkinliği, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Sayın Faruk Kaymakcı'nın da katılımıyla 28 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşti. Etkinlikte ayrıca, AB Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Pınar Tanlak, "Avrupa Koleji Burs Programı"; Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, "Dışişleri Bakanlığı'nda Kariyer Olanakları"; Türkiye Ulusal Ajansı İletişim Koordinatörü Dr. Rana Kasapoğlu Önder, "Erasmus+ ve Gençlik Programları" ve AB Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Yeliz Turan, "Jean Monnet Burs Programı" başlıklı birer sunum gerçekleştirdiler ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Katılan tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz için son derece faydalı olan bu etkinliğin gerçekleşmesini olanaklı kılan tüm katılımcılara ve etkinlik öncesi ve boyunca organizasyonda Üniversitemiz ile çalışan tüm AB Başkanlığı personeline en içten teşekkürlerimizi sunarız.


Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Sayın Faruk Kaymakcı'nın, üniversitemiz öğrencileri ile internet üzerinden gerçekleştirilen etkinliğimizde yaptığı konuşmayı, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

 

Son Güncelleme Tarihi : 08.06.2021 13:56 Okunma Sayısı : 576

Son Haberler